Leaflet

De oplossing voor automatisch anonimiseren

Binnen veel organisaties speelt, ook door de AVG, de vraag hoe je automatisch gegevens kunt pseudonimiseren en anonimiseren van persoonlijke en ongestructureerde data, inclusief afbeeldingen. Onze softwareoplossing BM Dataprotector biedt de mogelijkheid om geautomatiseerd documenten en teksten te anonimiseren en neemt daardoor vele uren handmatig en repetitief werk uit handen van uw medewerkers.

Wilt u meer weten over BM Dataprotector en wat het uw organisatie kan bieden?

Download onze leaflet en ontdek meer over de volgende aspecten:

  • Hoe werkt BM Dataprotector?
  • De voordelen van BM Dataprotector
  • Koppeling van BM Dataprotector met uw zaaksysteem
  • Klantcase Omgevingsdienst Brabant Noord
    (ODBN)
  • Over BMconsultants


Download de Leaflet

Wilt u meer weten over informatiemanagement en hoe dit bijdraagt aan de optimale digitale transformatie van uw organisatie?

Lees meer over Informatiemanagement

Onze technologie partners

Onze Klanten

Over BMconsultants

Met advies over Intelligent Information Management en de daarbij behorende oplossingen, bieden wij u ondersteuning om uw digitale transformatie efficiënt, toekomstgericht en gedegen uit te voeren. Door intelligent informatiebeheer, procesorkestratie en het verbinden van applicaties en systemen zorgt u ervoor dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor de klant, voor de uitzonderingen en voor het optimaal inzetten van hun kennis. Dat levert uw organisatie optimalisatie, innovatie en efficiëntie op.

Met onze innovatieve oplossingen gebaseerd op Kofax en M-Files helpen wij u om de digitaliseringsambities te realiseren. Voor onze klanten optimaliseren wij de bedrijfsvoering en klantcontacten met inzet van de nieuwste technologieën zoals machine learning, artificial intelligence, Robotic Process Automation en geautomatiseerde workflows.

Neem contact met ons op

+31 (0)33 460 60 50
info@bmconsultants.com

Ma t/m Vrij : 8.30 tot 17.30

Amersfoortsestraat 124D
3769 AN Soesterberg