Whitepaper

30% efficiënter werken
met documenten in productiebedrijven

Hebben u en uw collega’s moeite met het terugvinden van documenten? Bent u er al aan gewend dat het een uur duurt voordat u het juiste bestand hebt gevonden? Of de juiste versie? Of de juiste map? Hoewel dit in veel situaties herkend wordt en zelfs geaccepteerd, is het totaal onnodig.

Wanneer we werken met documenten en bestanden is meestal een folderstructuur de standaard. Iedereen weet hoe hiermee gewerkt moet worden, maar niet iedereen weet dat in sommige gevallen dit meer werk oplevert. Gelukkig is dit gemakkelijk op te lossen door middel van een DMS (Document Management System).

Wat zijn de risico’s zonder een Document Management Systeem en wat levert een DMS systeem productiebedrijven op?

Download onze whitepaper en ontdek meer over de volgende aspecten:

  • Wat zijn de risico's?
  • De voordelen van een Document Management
    Systeem voor Productiebedrijven
  • Efficiënter werken met documenten? BMconsultants helpt


Download de Whitepaper

Wilt u meer weten over informatiemanagement en hoe dit bijdraagt aan de optimale digitale transformatie van uw organisatie?

Lees meer over informatiemanagement

Onze technologie partners

Onze Klanten

Over BMconsultants

Met advies, onze software én implementatie gaan we samen met u het traject van begin tot einde aan. Onze kritische en professionele consultants helpen u om uw behoeften helder te maken en een geschikte oplossing hiervoor te vinden. Dat geeft u overzicht, vertrouwen en deskundigheid, de perfecte basis voor een succesvol resultaat.

Met onze innovatieve oplossingen gebaseerd op Kofax en M-Files helpen wij u om de digitaliseringsambities te realiseren. Voor onze klanten optimaliseren wij de bedrijfsvoering en klantcontacten met inzet van de nieuwste technologieën zoals machine learning, artificial intelligence, Robotic Process Automation en geautomatiseerde workflows.

Neem contact met ons op

+31 (0)33 460 60 50
info@bmconsultants.com

Ma t/m Vrij : 8.30 tot 17.30

Amersfoortsestraat 124D
3769 AN Soesterberg