Whitepaper

De 10 voordelen van een toekomstbestendig Document Management Systeem in de financiële sector

Als accountants- of administratiekantoor heeft u te maken met een voortdurende documentenstroom. Facturen, financiële overzichten, belastingpapieren en interne documenten vormen samen een complex landschap van pdf’s, Word-documenten, Excelspreadsheets, presentaties en gedigitaliseerde papieren documenten. Dit digitale archief herbergt de inzichten en data die u nodig heeft om processen draaiende te houden en optimale dienstverlening te bieden richting de klant.

Tegelijkertijd hebben veel accountants- en administratiekantoren moeite om grip te krijgen op hun document- en informatiestromen, waardoor medewerkers (te) veel tijd kwijt zijn met het zoeken naar de juiste bestanden. Met een modern Document Management Systeem (DMS) lost u dat probleem op.

Wilt u meer weten over de voordelen van een goed en toekomstbestendig Document Management Systeem voor de financiële sector?

Download onze whitepaper en ontdek 10 voordelen voor uw bedrijf.


Download de Whitepaper

Wilt u meer weten over informatiemanagement en hoe dit bijdraagt aan de optimale digitale transformatie van uw organisatie?

Lees meer over Informatiemanagement

Onze technologie partners

Onze Klanten

Over BMconsultants

Met advies over Intelligent Information Management en de daarbij behorende oplossingen, bieden wij u ondersteuning om uw digitale transformatie efficiënt, toekomstgericht en gedegen uit te voeren. Door intelligent informatiebeheer, procesorkestratie en het verbinden van applicaties en systemen zorgt u ervoor dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor de klant, voor de uitzonderingen en voor het optimaal inzetten van hun kennis. Dat levert uw organisatie optimalisatie, innovatie en efficiëntie op.

Met onze innovatieve oplossingen gebaseerd op Kofax en M-Files helpen wij u om de digitaliseringsambities te realiseren. Voor onze klanten optimaliseren wij de bedrijfsvoering en klantcontacten met inzet van de nieuwste technologieën zoals machine learning, artificial intelligence, Robotic Process Automation en geautomatiseerde workflows.

Neem contact met ons op

+31 (0)33 460 60 50
info@bmconsultants.com

Ma t/m Vrij : 8.30 tot 17.30

Amersfoortsestraat 124D
3769 AN Soesterberg