Whitepaper

De 10 voordelen van een toekomstbestendig Document Management Systeem

Bedrijven krijgen steeds meer te maken met een groeiende documentenstroom. Facturen, overzichten en interne documenten vormen samen een steeds complexer wordend landschap van pdf’s, Word-documenten, Excel-spreadsheets, presentaties en gedigitaliseerde papieren. Dit digitale archief herbergt de inzichten en data die u nodig heeft om processen draaiende te houden en optimale dienstverlening te bieden richting uw klanten.

Toch hebben veel organisaties moeite om grip te krijgen op deze document- en informatiestromen, waardoor medewerkers veel tijd kwijt zijn aan het vinden van de juiste bestanden. Met een modern Document Management Systeem (DMS) lost u dat probleem op.

Wilt u meer weten over de voordelen van een goed en toekomstbestendig Document Management Systeem voor uw bedrijf?

Download onze whitepaper en ontdek 10 voordelen voor uw bedrijf.


Download de Whitepaper

Wilt u meer weten over informatiemanagement en hoe dit bijdraagt aan de optimale digitale transformatie van uw organisatie?

Lees meer over informatiemanagement

Onze technologie partners

Onze Klanten

Over BMconsultants

Met advies, onze software én implementatie gaan we samen met u het traject van begin tot einde aan. Onze kritische en professionele consultants helpen u om uw behoeften helder te maken en een geschikte oplossing hiervoor te vinden. Dat geeft u overzicht, vertrouwen en deskundigheid, de perfecte basis voor een succesvol resultaat.

Met onze innovatieve oplossingen gebaseerd op Kofax en M-Files helpen wij u om de digitaliseringsambities te realiseren. Voor onze klanten optimaliseren wij de bedrijfsvoering en klantcontacten met inzet van de nieuwste technologieën zoals machine learning, artificial intelligence, Robotic Process Automation en geautomatiseerde workflows.

Neem contact met ons op

+31 (0)33 460 60 50
info@bmconsultants.com

Ma t/m Vrij : 8.30 tot 17.30

Amersfoortsestraat 124D
3769 AN Soesterberg