Whitepaper

De 4 grootste uitdagingen bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen voor productiebedrijven

Vandaag de dag ontkomen productiebedrijven niet aan digitalisering. Het optimaliseren van standard operating procedures (SOP's), het verbeteren van de performance, het coördineren van de supply chain en het beschermen van gevoelige en bedrijfskritische data: het zijn allemaal essentiële taken die tegenwoordig een sterke digitale component hebben en steunen op het kennen en beheersen van vitale informatiestromen.

De digitalisering van de samenleving en het bedrijfsleven stelt productiebedrijven voor serieuze uitdagingen. Bent u benieuwd wat er nodig is om deze uitdagingen het hoofd te bieden en om te zetten in kansen?

Download onze whitepaper en ontdek meer over de volgende aspecten:

  • De 4 grootste uitdagingen binnen informatiemanagement
  • Drie oplossingen voor beter informatiemanagement voor de productiesector
  • Hoe helpt BMconsultants?


Download de Whitepaper

Onze technologie partners

Met advies over Intelligent Information Management en de daarbij behorende oplossingen, bieden wij u ondersteuning om uw digitale transformatie efficiënt, toekomstgericht en gedegen uit te voeren. Door intelligent informatiebeheer, procesorkestratie en het verbinden van applicaties en systemen zorgt u ervoor dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor de klant, voor de uitzonderingen en voor het optimaal inzetten van hun kennis. Dat levert uw organisatie optimalisatie, innovatie en efficiëntie op.

Met onze innovatieve oplossingen gebaseerd op Kofax en M-Files helpen wij u om de digitaliseringsambities te realiseren. Voor onze klanten optimaliseren wij de bedrijfsvoering en klantcontacten met inzet van de nieuwste technologieën zoals machine learning, artificial intelligence, Robotic Process Automation en geautomatiseerde workflows.

Neem contact met ons op

+31 (0)33 460 60 50
info@bmconsultants.com

Ma t/m Vrij : 8.30 tot 17.30

Amersfoortsestraat 124D
3769 AN Soesterberg