Whitepaper

De transitie van de digitale postkamer

Traditioneel is de postkamer bij organisaties een belangrijke spil in de documentverwerking. De postkamer staat model voor een locatie voor het ontvangen, sorteren en intern doorsturen en verzenden van stukken.

Een digitale postkameroplossing 2.0 optimaliseert de backoffice-processen en zorgt voor kwaliteit en efficiëntie op het gebied van document- en informatieverwerking.

In deze whitepaper vertellen we u meer over een eigentijdse digitale postkamer 2.0, ofwel het DigitaalOntvangstPortaal van BMconsultants. Wilt u meer weten over wat een digitale postkamer 2.0 is, wat de voordelen zijn en hoe u het principe erachter praktisch toepast?

Download onze whitepaper en ontdek meer over de volgende aspecten:

  • Wat is een moderne digitale postkamer?
  • Wat levert een digitale postkameroplossing op?
  • Toepassing van een digitale postkameroplossing
  • Het DigitaalOntvangstPortaal: innovaties en toekomst
  • Over BMconsultants en het DigitaalOntvangstPortaal


Download de Whitepaper

Wilt u meer weten over informatiemanagement en hoe dit bijdraagt aan de optimale digitale transformatie van uw organisatie?

Lees meer over Informatiemanagement

Onze technologie partners

Onze Klanten

Over BMconsultants

Met advies over Intelligent Information Management en de daarbij behorende oplossingen, bieden wij u ondersteuning om uw digitale transformatie efficiënt, toekomstgericht en gedegen uit te voeren. Door intelligent informatiebeheer, procesorkestratie en het verbinden van applicaties en systemen zorgt u ervoor dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor de klant, voor de uitzonderingen en voor het optimaal inzetten van hun kennis. Dat levert uw organisatie optimalisatie, innovatie en efficiëntie op.

Met onze innovatieve oplossingen gebaseerd op Kofax en M-Files helpen wij u om de digitaliseringsambities te realiseren. Voor onze klanten optimaliseren wij de bedrijfsvoering en klantcontacten met inzet van de nieuwste technologieën zoals machine learning, artificial intelligence, Robotic Process Automation en geautomatiseerde workflows.

Neem contact met ons op

+31 (0)33 460 60 50
info@bmconsultants.com

Ma t/m Vrij : 8.30 tot 17.30

Amersfoortsestraat 124D
3769 AN Soesterberg