Whitepaper

Hoe accountantskantoren in 5 stappen optimale controle krijgen over hun informatiestromen

De tijd dat een accountant vooral waarde creëerde door alleen ‘de cijfers op een rij te zetten’ ligt definitief achter ons. Het draait tegenwoordig ook om informatie, marktkennis, compliancy en een diepgaand begrip van de klant en zijn business. Moderne accountants- en administratiekantoren kampen met een breed en gevarieerd spectrum aan uitdagingen, maar de grootste uitdaging is het managen van de groeiende hoeveelheid data en aanzwellende informatiestromen.

Om als accountants- of administratiekantoor in te spelen op de eisen van het huidige, sterk gedigitaliseerde informatietijdperk is het belangrijk om optimale controle te hebben over de informatiestromen binnen de organisatie. Wilt u weten hoe u uw informatiestromen het beste kunt managen?

Download onze whitepaper en ontdek meer over de volgende aspecten:

  • Welke informatiestromen zijn er?
  • Waarom is het lastig om informatiestromen te managen?
  • De 5 stappen om informatiestromen te managen


Download de Whitepaper

Onze technologie partners

Met advies over Intelligent Information Management en de daarbij behorende oplossingen, bieden wij u ondersteuning om uw digitale transformatie efficiënt, toekomstgericht en gedegen uit te voeren. Door intelligent informatiebeheer, procesorkestratie en het verbinden van applicaties en systemen zorgt u ervoor dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor de klant, voor de uitzonderingen en voor het optimaal inzetten van hun kennis. Dat levert uw organisatie optimalisatie, innovatie en efficiëntie op.

Met onze innovatieve oplossingen gebaseerd op Kofax en M-Files helpen wij u om de digitaliseringsambities te realiseren. Voor onze klanten optimaliseren wij de bedrijfsvoering en klantcontacten met inzet van de nieuwste technologieën zoals machine learning, artificial intelligence, Robotic Process Automation en geautomatiseerde workflows.

Neem contact met ons op

+31 (0)33 460 60 50
info@bmconsultants.com

Ma t/m Vrij : 8.30 tot 17.30

Amersfoortsestraat 124D
3769 AN Soesterberg