Whitepaper

Robotic Process Automation (RPA): slim automatiseren met de digitale collega van de toekomst

Hoewel organisaties aan de voorkant veel van hun processen digitaliseren, zijn er in de backoffice vaak nog veel werkzaamheden die men grotendeels handmatig uitvoert. Denk bijvoorbeeld aan het verzamelen, invoeren en verwerken van data. Bij terugkerende handmatige taken moeten medewerkers vaak van scherm of applicatie wisselen. Ook moeten ze daarbij regelmatig hun inlognaam en wachtwoord invoeren.

Hoe mooi zou het zijn als u ook deze taken kon automatiseren? Robotic Process Automation (RPA) maakt dit mogelijk. Wilt u weten wat RPA is en wat deze technologie organisaties en individuele medewerkers concreet oplevert?

Download onze whitepaper en ontdek meer over de volgende aspecten:

  • Wat is Robotic Process Automation (RPA)?
  • Waarom en wanneer zet u RPA in?
  • Wat zijn de voordelen van RPA?
  • Wat levert RPA op?
  • Hoe krijg ik mijn organisaties enthousiast voor RPA?
  • RPA in de praktijk
  • Hoe helpt BMconsultants?


Download de Whitepaper

Wilt u meer weten over informatiemanagement en hoe dit bijdraagt aan de optimale digitale transformatie van uw organisatie?

Lees meer over Informatiemanagement

Onze technologie partners

Onze Klanten

Over BMconsultants

Met advies over Intelligent Information Management en de daarbij behorende oplossingen, bieden wij u ondersteuning om uw digitale transformatie efficiënt, toekomstgericht en gedegen uit te voeren. Door intelligent informatiebeheer, procesorkestratie en het verbinden van applicaties en systemen zorgt u ervoor dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor de klant, voor de uitzonderingen en voor het optimaal inzetten van hun kennis. Dat levert uw organisatie optimalisatie, innovatie en efficiëntie op.

Met onze innovatieve oplossingen gebaseerd op Kofax en M-Files helpen wij u om de digitaliseringsambities te realiseren. Voor onze klanten optimaliseren wij de bedrijfsvoering en klantcontacten met inzet van de nieuwste technologieën zoals machine learning, artificial intelligence, Robotic Process Automation en geautomatiseerde workflows.

Neem contact met ons op

+31 (0)33 460 60 50
info@bmconsultants.com

Ma t/m Vrij : 8.30 tot 17.30

Amersfoortsestraat 124D
3769 AN Soesterberg